Bio nerafinované kakaové maslo

Kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú obdržíme z nepražených kakaových bôbov z Dominikanskej Republiky pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. 

Lisovanie sa vykonáva za nízkej teploty - nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.

Používa sa na výrobu čokolády.

Vhodné aj na starostlivosť o pleť, na telo

Kakaové maslo je tuk, ktorý sa získava z kakaových bôbov. 

Pri bežnej izbovej teplote má pevnú konzistenciu. 

Topí sa približne pri rovnakej teplote, akú má ľudské telo (34 - 36,5 °C). 

Má bielu až žltastú farbu. Chuť a vôňa sú jemne čokoládové (ale naozaj len jemne, žiadna výrazná čokoládová chuť). 

Kakaové maslo sa vyrába zo zomletých kakaových bôbov, ktoré sa lisujú.

Kakaové maslo neobsahuje takmer žiadne sacharidy, bielkoviny ani vlákninu. Je to čistý tuk.

Používa sa na výrobu čokolády.

Vhodné aj na starostlivosť o pleť, na telo

datum spotřeby: min. 1 rok

Vyberte si variant:

Cena od 5,00 €